Sziluett

A kultúra körvonala. Magazinműsor a kerület színes művészeti palettájáró

Havonta egyszer kedden 18 órakor

Kompolti Anikó

Nézze vissza műsorunkat

Legutóbbi adások

Sziluett 2022 04 26

Ezúttal a Barátom, Harvvey című új vígszínházi bemutatóból láthatnak ízelítőt, többek között a két főszereplővel Balázsovits Edittel és Rudolf Péterrel. Míg a stúdióban az idén 50 éves Bojtorján együttes alapítója, vezetője lesz a vendég, aki a jubileum kapcsán, számos érdekességet mesél az együttesről.

Sziluett 2022 03 29

A Sziluettben ezúttal, a Keil Ernő Fúvószenekar tavasz köszöntő hangversenyét hozzuk el a nappalikba. Míg a stúdióban rendhagyó módon, két vendég is érkezik. Papp Gábor a RAM Színház programigazgatója és Fajd-Kerner Mária fuvolaművész.

Sziluett 2022 02 22

Sziluett, azaz a kultúra körvonala. Ezúttal egy igazán rendhagyó és egyben elgondolkodtató kiállításra invitáljuk önöket a Kóka Ferenc Galériába, ahol Szepesi Dóra Anna és Marosi Kata festőművészeknek köszönhetően, az arcunkra felvett maszkok sokszínűségét és borzongató varázslatát élhetik át. Míg a stúdióban arra keressük a választ Bubics Ádámmal a SKULT13 divízió vezetőjével, hogy idén már átélhetjük-e újra a szokásos nagy rendezvények forgatagát vagy a rég hiányzó érzés, várat még magára?

Sziluett 2022 01 25

Ezúttal egy gálakoncerttel köszöntjük az új évet, amit rögtön a Magyar Kultúra Napja alkalmából tartott zenés esttel színesítünk majd, Für Anikónak és Hrutka Róbertnek köszönhetően. A stúdióban pedig a Vígszínház egykori házi szerzőjének, Molnár Ferencnek eddig kevésbé ismert arcát ismerhetik meg, Fesztbaum Béla színművész segítségével.