Sziluett

A kultúra körvonala. Magazinműsor a kerület színes művészeti palettájáró

Havonta egyszer kedden 18 órakor

Nézze vissza műsorunkat

Legutóbbi adások

Sziluett 2021 05 18

Ezúttal Dékány Péter fotókiállítását láthatják, míg a stúdióban Hrutka Róbert zenész, zeneszerző, producer a vendég, akivel a közeljövőben látható, Láthatatlan szépség című, élő streamelt koncertjéről és természetesen, a zenéről beszélgettünk.

Sziluett 2021 04 20

Ezúttal a Magyar Költészet Napjához kapcsolódva, a Holdvilág Kamaraszínház művészei segítségével ismerhetik meg József Attila életét, egészen különleges módon. Míg a stúdióban, Kőrizs Imre költő, egyetemi docens a vendég, akivel többek között a versek népszerűsége a téma.

Sziluett 2021 01 26

Az idei év első műsorában olyan művészeket ismerhetnek meg, akik bátran meglovagolják a megváltozott világunk nyújtotta lehetőségeket. Így az örök fiatal Giovannini Kornél bábszínész és a Vígszínház példáján keresztül mutatjuk be, hogy a kultúra nem vész el, csak átalakul! Ezúttal egy új platformon, a világhálón tört utat magának! Tartsanak velünk! Többek között, Rudolf Péterrel a Vígszínház igazgatójával számítunk a figyelmükre!

Sziluett 2021 02 23

Ezúttal Kóka Ferenc festőművészről tudhatnak meg érdekességeket, a munkásságáról megjelent könyv kapcsán. Míg a stúdióban, a József Attila Színház igazgatója, Nemcsák Károly a vendég, akivel egy kis filmsorozat és az újabb kinevezése kapcsán beszélgetünk.